Nieuwe Stromer eindelijk te bezichtigen bij de Meulenreek!

Na een paar maanden vol spanning gewacht te hebben is de nieuwste Stromer eindelijk binnengekomen. De Stromer ST5, een supersnelle en superslimme fiets die het bewonderen waardig is.

Ontgrendelen zonder sleutel
Deze fiets heeft verschillende snufjes die deze fiets echt iets van deze tijd maken. Niet alleen uw auto, maar nu kunt u ook uw fiets zonder sleutel openen. Dit is mogelijk via Bluetooth op uw smartphone. Een ander leuk snufje is dat u uw telefoon ook als tweede scherm kunt gebruiken op de bovenbuis van de ST5.

Supersnel
De fiets is een zogenaamde ‘speed pedelec’, ook wel een elektrische fiets met een topsnelheid van 45 km/u. Een helm is daarom een verplichtte bijkomstigheid, aangezien een valpartij met zulke snelheden zonder helm erg gevaarlijk kunnen zijn. Dit maakt de fiets gelukkig niet minder leuk, want ook zonder de wind in de haren is de ST5 geweldig leuk om op te rijden.

Nu bij de Meulenreek
Deze prachtfiets is nu te zien bij Wielerhuis de Meulenreek, dus als u interesse heeft in deze of een andere fiets, kom langs op de Tolweg 1 te Geffen! De koffie staat natuurlijk voor u klaar.