Meer dan 1.000 klanten hebben een ANWB Blijven Fietsen Verzekering afgesloten

Eerste gestolen fiets binnen 24 uur teruggevonden

Sinds de introductie hebben meer dan 1.000 klanten een ANWB Blijven Fietsen Verzekering afgesloten. Een belangrijk onderdeel van de verzekering is de track&trace-zender die op de fiets wordt bevestigd om de fiets op te sporen in geval van diefstal. Tot nu toe werd slechts één fiets gestolen. Na een gerichte zoekactie werd de fiets binnen 24 uur gevonden.

Als Johan Frederiks uit Oisterwijk na een mooie Pinksterwandeling door Tilburg terugkomt bij de plek waar hij zijn fiets heeft neergezet, slaat hem de schrik om het hart. “Mijn nieuwe fiets, nog geen maand oud, was verdwenen en ik had hem nog wel met een extra slot aan een paal vastgezet. Enorm balen natuurlijk. Omdat mijn vorige fiets ook gestolen was, heb ik bij mijn nieuwe fiets de Blijven Fietsen Verzekering afgesloten. Bij deze verzekering krijg je een track&trace zender op je fiets waarmee de fiets na diefstal op te sporen is. Dus ik heb mijn fiets direct via de app als gestolen gemeld.”

De volgende ochtend gaat bij de rijwielhandelaar van meneer Frederiks al vroeg de telefoon: “Goedemorgen, met Fris Opsporing. We hebben een gestolen fiets van één van uw klanten teruggevonden.” De handelaar vertelt: “Kort daarna belde meneer Frederiks zelf om een leenfiets te vragen. Ik had goed nieuws voor hem, want zijn eigen fiets stond op dat moment al bijna bij ons in de werkplaats. Na een paar kleine reparaties kon meneer Frederiks weer met zijn eigen fiets op pad.”

Dit bewijst dat dit systeem dé nieuwe manier is om uw fiets te verzekeren. Met dit systeem kan uw fiets gemakkelijk opgespoord worden in geval van diefstal. Dit biedt grote zekerheid en een heel veilig gevoel.

Deze verzekering is natuurlijk ook bij Wielerhuis de Meulenreek te verkrijgen! Als u interesse heeft zien we u graag in onze winkel.

Bron: ANWB