De stromer ST2

De Stromer ST2 is echt dé E-Bike van de toekomst. Met haar geïntegreerde scherm in de bovenbuis stijgt deze fiets echt boven zijn tegenstanders uit. Dit scherm geeft u onder andere informatie over uw rit, uw locatie en kan bovendien via de Stromer App communiceren met- en instructies ontvangen van smartphones. Hierdoor is de fiets echt ideaal voor forensen maar ook voor recreatiefietsers.

De extreem sterke elektrische motor die gebruikt wordt in deze fiets biedt niet alleen een vermogen van 500W maar ook een geweldige koppel van 40 Nm. Hierdoor kunt u zonder moeite alle obstakels die u onderweg tegenkomt overwinnen. Onder andere kunt u steile hellingen zonder moeite bedwingen of die eeuwig gehate tegenwind weerstand bieden. Ook als u geen obstakels hoeft te trotseren is deze fiets geweldig om mee te fietsen omdat de topsnelheid van deze fiets rond de 45 kilometer per uur ligt. Om deze reden bent u vaak sneller op het werk in vergelijking met als u de auto gebruikt.

De accu maakt het totaalplaatje helemaal af. Met een actieradius van maximaal 150 kilometer (met upgrade-optie voor 180km) plaatst de fiets zichzelf echt ver bovenaan in zijn klasse. Ook de flexibiliteit van de accu helpt hierbij. Deze kan opgeladen worden via een externe aansluiting in het frame terwijl hij in het frame zit. Ook kan hij met een sleutel en een druk op de knop uit het frame worden gehaald en thuis, op kantoor of zelfs in een café worden opgeladen met de Stromer-oplader. Ook kan de accu tijdens het fietsen worden opgeladen. Als het remsysteem van de ST2 wordt gebruikt genereert het energie die wordt teruggewonnen en in de accu wordt opgeslagen. Dit heet een recuperatierem. Daarnaast voldoet de ST2 aan de EnergyBus standaard. EnergyBus is een open standaard voor de integratie van en communicatie tussen de onderdelen van lichte elektrische voertuigen.

De Stromer ST2 is er in twee modellen: Sport en Comfort Het Sport-model is verkrijgbaar met een 20”- en 17”-frame. Het Comfort-model biedt meer gemak bij op en afstappen en is verkrijgbaar met een 17”-frame.  Beide varianten hebben een groep van Shimano met 20 versnellingen. De ST2 is uitgevoerd in witte hoogglans en om het leven zo prettig mogelijk te maken is hij uitgerust met de exclusieve Stromer City Kit, inclusief lichtmetalen spatborden, bagagedrager, krachtige koplamp en achterlicht.